Akar ön is a zöld elithez tartozni? E konferencia hozzásegítheti, ráadásul az ökocímkés kiállítóterem is ott lesz!

2022. augusztus 4., csütörtök – 19:22

Mit jelent valójában a fenntartható fejlődés? Miről szól az ESG? Vajon a fenntarthatóság eszméje és a környezetvédelem szempontjai megfelelően érvényesíthetők a vállalati és vállalkozói kultúrában? Mindez ma már alap elvárás lehet a befektetők és a hitelezők részéről? Versenyelőnyt jelenthet-e. ha valaki zölden gondolkodik? Összefér-e mindez a fogyasztói társasalommal, vagy változtatni kell a vásárlási szokásainkon? Hogy fog kinézni a felgyorsult környezeti változások közepette a jövő vállalata? Megannyi kérdés, melyre választ keresünk és reményeink szerint találunk majd a portfolio.hu által szervezett Sustainable World 2022 -  a jövő vállalata című konferencián, 2022. szeptember 6-án, a budapesti Marriott szállóban, ráadásul az ökocímkés kiállítóterem is ott lesz. 

A bevezetőben sorolt kérdésekre a szakemberek mellett olyan tapasztalt vállalkozók fognak választ adni, akik gyors alkalmazkodóképességüknek köszönhetően az elmúlt egy év korábban szinte hihetetlennek tűnő változásai közepette irigylésre méltó tapasztalatokat szereztek arról, hogy milyen a zöld világ elitjébe tartozni.

Miért jöjjön el Ön is?

Ha Önt érdeklik a fenti kérdések, egyértelműen ott a helye. Ha Ön ráadásul zölden gondolkodó vállalkozó vagy gazdasági döntéshozó, akkor a rendezvény önnek kihagyhatatlan. Ha egykor majd ön is a zöld elithez akar tartozni, akkor a részvétel kötelező.

A szervezők  legfőbb célja ugyanis, hogy az előadássorozat a legelsők tapasztalatait bemutatva szolgáljon támaszként azoknak a gazdasági döntéshozóknak, akik a fenntarthatóság előnyeit hatékonyságnövelésére és versenyelőnyre szeretnék fordítani, és deklarált céljuk a stabil, jövőbe mutató és egyben fenntartható üzletmenet. 

Szeptember 6-án, a budapesti Marriott szállóban rendezett konferencián az ökocímke elmúlt 30 évének eredményei és üzenetei mellett a zöld finanszírozási lehetőségek, az előremutató befektetési döntések, az ESG megfelelés, az EU-s fenntarthatósági keretrendszer és a megújuló energia, valamint a zöld közlekedés is kiemelt figyelmet kap, ráadásul az előadók bemutatják majd a munkavállalók és fogyasztók által generált új vállalati stratégiákat.

Az előadók többek közt a következők lesznek:

P.s.: Ahogy a bevezetőben említettük, a kiállításon a Brüsszelből indított, kerekeken guruló ökocímkés kiállítóterem is megcsodálható.