Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Munkatársak

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.
KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK ÉS EURÓPAI ÖKOCÍMKE TANÚSÍTÓ OSZTÁLY
 

BARTA GÉZA RÓBERT
osztályvezető,
intézményi főtanácsadó

Feladata a magyar nemzeti "Környezetbarát Termék" védjegy, valamint az Európai Ökocímke minősítő-tanúsító intézményrendszerek működtetésének szervezése és irányítása.

Elérhetősége:
Mobil: +36 20 951-1626
E-mail: barta.geza@okocimke.hu


GAJDOS ERZSÉBET
intézményi kommunikátor
 

Gondoskodik az osztály különböző szintű kommunikációs kapcsolatainak koordinálásáról, a belső és a külső kapcsolatok felelőse.
Feladata a kommunikációs tevékenységek irányítása, többek között a PR feladatok ellátása, a médiafigyelés, szakterület honlapjának szerkesztése, az arculat kialakítása, a sajtóanyagok írása, a reklámanyagok nyomdai előkészítése. Nyomon követi a szakterülethez szakmailag kapcsolódó kormányzati szervek, gazdasági társaságok és kamarák tevékenységét, elemzésekkel és háttér-információkkal segíti az ügyvezető munkáját. Kapcsolatot tart a sajtóval, részt vesz a szakmai események, konferenciák szervezésében és lebonyolításában.

Elérhetősége:
Mobil: +36 20 395 6210
E-mail: gajdos.erzsebet@okocimke

 

DR. ÉRI VILMA vezető tanúsító
a szakértői csoport vezetője

Feladata a pályázatok értékelésének koordinálása, elbírálásuk előkészítése a magyar nemzeti "Környezetbarát Termék" és az EU ökocímke rendszerben, a pályázói konzultációk lebonyolítása,  valamint a szaktanácsadás. A szakértői csoport vezetőjeként kapcsolatot tart az uniós szakmai szervekkel és részt vesz az Európai Unió Ökocímke Bizottságának ülésein, képviseli a szakterület álláspontját a brüsszeli Illetékes Testületek Fórumán.

Elérhetősége:
Mobil: +36 30 820 0148
E-mail: eri.vilma@okocimke.hu


LÁSZLÓ KRISZTINA
tanúsító
 

Feladata a pályázatok értékelése, elbírálásuk előkészítése a magyar nemzeti "Környezetbarát Termék" és az EU ökocímke rendszerben, a pályázói konzultációk lebonyolítása. Kapcsolatot tart a partnerekkel, rendszerezi az osztályhoz beérkező pályázatokat, igény esetén eligazítást ad azok beadásának feltételeiről. Kapcsolatot tart a védjegyesekkel, ellátja a támogatási szerződésekhez kapcsolódó feladatokat. Segíti az ÉMB elnökét a bizottsági ülések megszervezésében és lebonyolításában, ellátja az ezzel kapcsolatos adminisztratív teendőket.


Elérhetősége:
Mobil: +36 30 8200173
E-mail: laszlo.krisztina@okocimke.hu
 

FIEGLER ZSUZSANNA
külső szakértő
 
Okleveles vegyészmérnök és méréstechnikus végzettségű szakember. Vezető tanúsítóként aktívan részt vett a magyar nemzeti "Környezetbarát termék" védjegy minősítő-tanúsító rendszerének magyarországi működtetésének a megalapozásában. Közel két évtizedes vezető tanúsítói tevékenysége alatt többek között a minősítő-tanúsító rendszer szakmai koordinálásával, a pályázatok értékelésével, elbírálásuk előkészítésével, a pályázói konzultációk lebonyolításával foglalkozott folyamatosan kapcsolatot tartva az érdekelt felekkel, valamint szakmai konzultációt biztosítva számukra.

Jelenleg a külső szakértőként segíti az osztály munkáját.


Elérhetősége:
E-mail: info@okocimke.hu

 

 

Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon