Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Aktuális hírek

Átadták a Környezet Védelméért Díjakat
2017.02.15

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége az elmúlt évekhez hasonlóan 2017-ben ismét meghirdette a Környezet Védelméért Díjat két kategóriában. A nívós elismeréseket V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár és dr. Ágoston Csaba elnök adta át a XVII. Környezetvédelmi Bálon, a Hotel Intercontinentalban Budapesten.

Környezetvédelmi cégek pályázatait  innovatív szolgáltatás vagy termék, a  környezet védelmét elősegítő, társadalmi szereplők irányába kifejtett szemléletformáló tevékenység, szolgáltatás vagy termék sikeres külföldi üzleti megjelenése, környezetvédelmi gondolkodást, magatartást elősegítő közösségi IT szolgáltatás témákban várták és fogadták el.
 


 

V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár és dr. Ágoston Csaba elnök  adta át a Környezet Védelméért Díjakat. A  cégek kategóriában az Agriapipe Kft. a nyíltfeltárás  nélkül, „NO DIG” technológiával a Pozsonyi út alatt megvalósított csatornafelújítási projekt elismerésére, illetve a Fővárosi Közterületfenntartó Nonprofit Zrt. Szemléletformáló és Újrahasználati Központok létesítése projekt megvalósításáért, amelyek újdonságoknak számítanak Magyarországon.
 


 

Az életműdíjat Prof. Dr. Juhász Endre kapta, a szennyvíziszap kezelése területén elért eredményeiért, hat évtizedes kiemelkedő munkásságáért. 

 

www.okocimke.hu

 

 

További híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon