Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Aktuális hírek

Gratulálunk védjegyes partnerünknek!, a XELLA Magyarország Kft.-nek
2016.12.18

Meghosszabbította védjegyhasználati szerződéseit a XELLA Magyarország Kft. a pórusbeton termékek, a mészhomok tégla és az ásványi hőszigetelés termékek termékcsoportokban. A védjegyhasználati szerződések érvényességi ideje 2020. december 31.

Pórusbeton termékek termékcsoport

A XELLA Magyarország Kft. „Környezetbarát Termék” védjegy elnyerése érdekében 2016. 03. 23-án nyújtotta be a KT-12. Kőszerű építőanyagok és építőelemek (Általános feltételek) és a KT-13. Kőszerű építőanyagok és építőelemek kiegészítő követelményei pórusbeton termékekhez című feltételrendszerek alapján összeállított pályázatát.
 


 

A pályázat értékelése sikeresen lezárult, így a Xella Magyarország Kft. YTONG pórusbeton építőelemei továbbra is jogosultak a Környezetbarát Termék védjegy használatára.  A szerződés és a védjegy új regisztrációs száma VSz. 13/01., érvényességi ideje 2020. december 31.

Mészhomok tégla termékek termékcsoport

A XELLA Magyarország Kft. „Környezetbarát Termék” védjegy elnyerése érdekében 2016. 04. 20-án nyújtotta be a KT-12. Kőszerű építőanyagok és építőelemek (Általános feltételek) és a KT-52. Kőszerű építőanyagok és építőelemek kiegészítő követelményei mészhomok tégla termékekhez c. feltételrendszerek alapján összeállított pályázatát.
 


 

A pályázat értékelése sikeresen lezárult, így a Xella Magyarország Kft. Silka mészhomoktégla építőelemei továbbra is jogosultak a Környezetbarát Termék védjegy használatára. A VSz. 52/01. számú szerződés aláírását követően, annak érvényességi ideje 2020. december 31. lesz.

Ásványi hőszigetelés termékek termékcsoport

A XELLA Magyarország Kft. „Környezetbarát Termék” védjegy elnyerése érdekében 2016. június 22-én nyújtotta be a KT-12. Kőszerű építőanyagok és építőelemek (Általános feltételek) és a KT-54. Kőszerű építőanyagok és építőelemek kiegészítő követelményei pórusbeton technológiával előállított ásványi hőszigeteléshez c. feltételrendszerek alapján összeállított pályázatát.
 


 

A pályázat értékelése sikeresen lezárult, így a Xella Magyarország Kft. Silka mészhomoktégla építőelemei továbbra is jogosultak a Környezetbarát Termék védjegy használatára. A VSz. 54/01. számú szerződés aláírását követően, annak érvényességi ideje 2020. december 31. lesz.

 

www.okocimke.hu

 

 

További híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon