Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Aktuális hírek

Egy csepp is számít
2016.06.12

Bárczy Környezetvédelmi Kft. folyadékszennyezések megelőzésével és elhárításával foglalkozik, a cég tevékenysége két irányban folyik, mondta előadásában Pozsári Márton környezetmérnök munkatárs.

A cég 1991-től ipari kármentesítő eszközök kereskedelmével, nagy felitatóanyagok értékesítésével foglalkozik, amelyek kiválóak a veszélyes folyadékok gyártása, tárolása, szállítása és felhasználása során fellépő szivárgások, kiömlések gyors kárelhárítására. A kármentesítő eszközök terén többek között szakmai tanácsadással, kárelhárítási terv készítésével, valamint teljes mérnöki szolgáltatás nyújtásával állnak az érdeklődők rendelkezésére - tette hozzá a szakember.

A cég tevékenységének másik területe az olajos víz kezelése, tisztítása. Ez egy rendkívül nagy probléma az iparban, illetve az utakon, hívta fel a figyelmet Pozsári Márton. Ennek kezelésére a Bárczy Környezetvédelmi Kft. saját tervezésű olajelválasztó berendezést fejlesztett ki, amely elnyerte a nemzeti „Környezetbarát Termék” védjegyet.

A berendezés használható minden olyan helyszínen, ahol gépjárművek vannak, és olajos szennyeződések kerülhetnek a talajra, aszfaltra, ipari üzemi területre egyaránt.

Az előadó elmondta, hogy az olajleválasztó készülék rendkívül költséghatékony és utólag is beszerelhető bármilyen vízelnyelőbe. A saját szabadalmazású készülékkel számos helyen találkozhatunk, így a Parlament mögötti rakparton, a dunai-hidaknál, ahol közvetlenül a folyóba ömlik a víz, mint a budapesti Rákóczi hídnál, a dunaújvárosi M8-as autópályahídnál, a budapesti Északi vasúti hídnál, továbbá üzletházaknál, autókereskedésekben, szállodáknál, irodaházaknál és társasházaknál.

 

www.okocimke.hu

 

További híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon