Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Aktuális hírek

Környezetbarát Szolgáltatás védjegyet nyert a Horizont Tex Kft.
2016.05.26

A Horizont Tex Kft. 2015. július 16-án Irodatakarítás a Nyíregyházi Egyetem épületében (4400 Nyíregyháza Sóstói utca 31/B.) lévő Raiffeisen Bank Call Center területén címen pályázatot nyújtott be a „Környezetbarát Szolgáltatás” minősítésre és a védjegyhasználati jog elnyerésére.

A pályázat értékelésére a KT-64. Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszerben foglaltak, valamint az ahhoz készült Épületspecifikus környezetbarát takarítási terv segédleti anyag alapján került sor. A benyújtott dokumentumok alapján készült szakértői vélemény megállapította, hogy a Környezetbarát irodatakarítás megfelel a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek, és viselheti a magyar „Környezetbarát Szolgáltatás” védjegyet.

Barta Géza ügyvezető  a III. Környezetbarát Napon adta át a tanúsítványt Dankó Zsoltnak, a Horizont-Tex Kft. ügyvezetőjének

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter 2016. május 25-én írta alá a pályázat elfogadásáról szóló dokumentumot, amelynek aláírási dátuma a Horizont Tex Kft. ökocímke használati szerződésének kezdeti időpontja is egyben.

A sikeres pályázat regisztrációs száma VSz.64/02. a védjegyhasználati szerződés 2017. március 31. érvényes.

Gratulálunk védjegyes partnerünknek!

 

www.okocimke.hu

 

 

 

További híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon