Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Aktuális hírek

Minősítse takarítását a nemzeti „Környezetbarát Szolgáltatás” védjeggyel!
2016.09.22

Pályázható és elnyerhető a környezetbarát takarítási szolgáltatást tanúsító védjegy a környezetbarát takarítási módokat magában foglaló KT 64. Követelményrendszer a magyar nemzeti „Környezetbarát Szolgáltatás” minősítő védjegy elnyeréséhez alapján.

Hosszú ideig csak egy feltételrendszer alapján pályázhattak azok, akik a környezetkímélő takarítási szolgáltatásukat kívánták védjegyeztetni. A napi rendszerességgel használt vegyszeres takarítási formák szükségessé tették további pályázati lehetőségek bővítését. A szolgáltatás minőségtanúsítását végző Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. szakmai partnerével a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetséggel együttműködve dolgozta ki a takarításszolgáltatásra vonatkozó feltételrendszert, ami kiterjed mind a napi takarítási módokra (gépi, vegyszeres, vegyszermentes, mikroszálas), mind a nagytakarításokra is.

A fogyasztók számára egyre fontosabbak a környezetvédelmi szempontok. A Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszer azokat a környezetvédelmi és egyéb követelményeket tartalmazza, amelyek előnyösen megkülönböztetik a környezetbarát takarítást a többi takarítási szolgáltatástól.

A „Környezetbarát Szolgáltatás” védjegy igazolja, hogy az adotttakarítási módszer környezetkímélő. A környezetbarát szolgáltatások minősítését szigorú követelmény- és feltételrendszerhez kötik a minősítést végző szervezet független szakértői. Odaítéléskor figyelembe veszik a szolgáltatás során a levegőre, a vízre, a talajra és az emberi egészségre gyakorolt hatásokat. A környezetbarát szolgáltatások kevesebb veszélyt jelentenek a vizekre és a termőföldre, használatukkal csökken a széndioxid kibocsátás, ezáltal az embernek és a környezetnek is hasznára válnak.

Vegye figyelembe a fogyasztói igényeket! Minőségtanúsítással hitelesítse kiváló környezeti tulajdonságú takarítási szolgáltatását, pályázzon a „Környezetbarát Szolgáltatás” védjegyre!

Pályázati eljárás lefolytatására jogosult szervezet a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft., amely konzultációt nyújt a pályázatra történő felkészüléshez, végzi a pályázatok értékelését, továbbá a miniszteri jóváhagyást követően megköti a védjegyhasználatra vonatkozó szerződést.

A Társaság elérhetőségei:
 
Környezetbarát Termék Nonprofit Kft.
1027 Budapest, Lipthay utca 5., I. em. 11-12.
Telefon: (+36-1) 336 1246
E-mail: info@okocimke.hu


A "Környezetbarát Szolgáltatás" védjegy takarításra tájékoztatója az alábbi linken olvasható:

TÁJÉKOZTATÓ
 
A legfrissebb információkért, kérjük, iratkozzon fel a Környezetbarát takarítási szolgáltatás hírlevelünkre, hogy azonnal értesíthessünk Önt a feltételrendszerrel kapcsolatos újdonságokról, változásokról. A feliratkozáshoz kérem, kattintson az alábbi linkre.
 
További dokumentumok:
 
www.okocimke.hu
További híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon