Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Elkötelezett környezetbarát vállalatok

A Rosmarin Kft. a környezettudatos gyártás és fejlesztés híve

Ökocímke védjegyet kapott a Mártélyon működő Rosmarin Kft. két terméke. A cég a BIONUR Scrub Stone és Gel Cleaner elnevezésű általános tisztítószer termékeire nyújtott be pályázatot az Európai Unió ökocímke minősítésének elnyerése érdekében. A pályázat értékelését és a Vidékfejlesztési Minisztérium jóváhagyását követően a védjegyhasználati szerződések aláírása megtörtént, amelyek 2015. június 28-ig érvényesek.


Weishaupt Hőtechnikai Kft., a megbízható vállalat

A Weishaupt, az egyik nemzetközileg elismert vezető vállalat a tüzelőberendezések, a fűtő- és kondenzációs berendezések, a szolártechnika, a hőszivattyúk és az épületautomatizálás területén.


KRISTÁLY-MIX Kft.

Professzionális takarítás, egyedülálló védjegyes környezetbarát szolgáltatás „CLEANATURE” komplex rendszerbe foglalt környezetkímélő napi takarítási program és szolgáltatás


Ökoszállás a Bükki Nemzeti Park Szívében

Öko-Park Panzió Kemping és Kalandpark Szarvaskő, az Európai Unió ökocímke díjas zöld szállodája


STKH - Zöld Állomás környezetbarát termékek üzlete

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. elkötelezett a környezetbarát szemléletformálás mellett. Ennek egyik bizonyítékaként nyitották meg Zöld Állomás környezetbarát termékeket árusító üzletüket 2009. májusában, a Mátyás király utca 34. szám alatt (az állomással szemben).


Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon