Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Elkötelezett környezetbarát vállalatok

STKH - Zöld Állomás környezetbarát termékek üzlete
Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. elkötelezett a környezetbarát szemléletformálás mellett. Ennek egyik bizonyítékaként nyitották meg Zöld Állomás környezetbarát termékeket árusító üzletüket 2009. májusában, a Mátyás király utca 34. szám alatt (az állomással szemben).

NÉVJEGY:

Éder Andrea marketingvezető
Telefon: 06-1-99/505-790
Fax: 99/505-799
E-mail: stkh@stkh.hu
STKH Sopron és Térsége Kft.
9400 Sopron, Verő József u.1.
Honlap: www.stkh.hu

Környezetbarát termékek a soproni Zöld Állomás üzletben

Az üzlet kínálatát az eltelt idő alatt folyamatosan bővítették, és jelenleg is azon munkálkodnak, hogy minél szélesebb termékkínálattal fogadják az egészségükért és környezetükért felelősséget érző, tenni akaró vásárlókat.

A Zöld Állomás minden termékét úgy válogatták össze, hogy használatuk a lehető legkisebb környezeti terhelést jelentse. Akár az előállítás körülményeiről, akár a termékekben felhasznált alapanyagokról, vagy a csomagolásokról legyen szó.

A nyitás óta az üzlet dolgozói is sokat tanultak a termékekről, összetevőkről, hatóanyagokról, tudásukat szívesen átadják, így az értékesítésen túl tájékoztatással, jótanácsokkal is várják az érdeklődőket. Az üzlet tudatos kialakításának köszönhetően teret ad a fenntarthatósággal kapcsolatos sajtótájékoztatók, megbeszélések, megemlékezések lebonyolításának: pl. a Zöld Mindentudás Egyeteme környezetbarát szemléletformálást elősegítő programsorozat előadásait is itt hallgathatták meg a tizenéves korosztály képviselői.

Az üzlet és az előtte lévő tágas tér helyet ad az STKH Kft. által immár két éve rendszeresen megrendezésre kerülő Natura „egészségpiacnak”, ahol a test, a lélek és a környezet számára hasznos portékákat, programokat kínálnak.Kapcsolódó galéria:
STKH - Zöld Állomás környezetbarát termékek üzleteKépek megtekintése >>


További oldalaink ebben a témakörben>>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon