Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Elkötelezett környezetbarát vállalatok

Ökoszállás a Bükki Nemzeti Park Szívében
Öko-Park Panzió Kemping és Kalandpark Szarvaskő, az Európai Unió ökocímke díjas zöld szállodája

NÉVJEGY:

Dr. Zsirai Sándor ügyvezető igazgató
Kapcsolat: 3323 Szarvaskő (Heves megye), Borsod u. 9. 
Telefon: +36 36 352 201 
Fax: +36 36 352 201
E-mail: info@oko-park.hu
Honlap: www.oko-park.hu

Az ÖKO-PARK® Panzió-Kemping*** és Kalandpark Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.

Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Tarisznya várrom és az Eger patak ölelésében- Eger mellett 9 km-re- várja a természet szerelmeseit. Ez a csendes, nyugodt sziget tökéletes helyszíne az aktív pihenésnek, szakmai és családi rendezvényeknek.

Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. A szállás zárt parkolójában a gépjármű biztonságosan elhelyezhető, azonban az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található.

A Recepció és a Drinkbár éjjel-nappal rendelkezésre áll, a be- és kijelentkezés mellett túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről is informálja a vendégeket. Az Öko-Park teljes területén a szélessávú, vezeték nélküli internet (WiFi) biztosított.

Az Öko-Park büszke viselője a Zöld Szálloda /Green Hotel Award/, Idősbarát Szálloda, az Európai ÖkoCimke /European EcoLabel/ minőségbiztosítási elismeréseknek, valamint kempingünk az ADAC nemzetközi szervezet szerint Európa 400 legszebb kempingje közé tartozik.

Az Öko-Park területén található Kalandpark felejthetetlen izgalmakat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Kalandpark kínálatát a fák lombkoronaszintjében, 7 méter magasságban lévő 10 élménypálya a végén 50 méteres élménycsúszással, természetes sziklán kialakított 5 különböző nehézségű sziklamászási lehetőség, valamint egy negatív dőlésű elemet is tartalmazó tizenkét méter magas mászófal alkotja.A szakképzett koordinátorok valamint a biztosítási rendszerek garantálják a résztvevők biztonságát. A Kalandpark nem tart folyamatosan nyitva, érkezés előtt célszerű informálódni az időpontokról. A Kalandparkot úgy ágyazták a környezetbe, hogy az építése során egyetlen fát sem vágtak ki, valamint egyetlen szöget sem ütöttek élő fatörzsbe.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban. Az akadálymentesített területen babakocsival vagy kerekesszékkel való közlekedés sem jelent problémát. A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtik a hulladékot. A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban megfáradt vendégek rendelkezésére, valamint előzetes egyeztetés után helyben van lehetőség masszázsra, valamint kerékpárbérlést és túravezetést is biztosítanak.


Kapcsolódó galéria:
Öko-Park Panzió- SzarvaskőKépek megtekintése >>


További oldalaink ebben a témakörben>>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon